Altınbaş Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı’nın yetkin ve tecrübeli öğretim üyeleri, dinamik bir kadro ile, en modern teknolojiyi kullanarak ve en güncel uygulama imkanlarını bünyesinde sunarak geleceğin çocuk diş hekimlerini yetiştirmeyi kendisine ilke edinmiştir.

Etik ilkelere saygılı, geniş vizyona sahip ve günceli takip edebilen bir ekibin parçası olmak ve daha sonra kendi profesyonel hayatlarında bunu devam ettirebilmek başarının anahtarı olacaktır. Bu vizyona sahip hayat boyu öğrenmeyi hedefleyen uzmanlarımız mesleklerinde lider olmak için yetişeceklerdir. Programda çocuk diş hekimliği dersleri haricinde, diğer anabilim dallarından da pratik ve teorik dersler alacak olan öğrencilerimiz, sosyal projelere iştirakleriyle de mesleklerinde farkındalıklarını arttıracaklardır.

Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı olarak öğrencilerimize en iyi eğitimi ve hastalarımıza en kaliteli hizmeti vermekten; bilimsel çalışmalarımızla ulusal ve uluslararası camiada saygın bir yer edinmiş olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.

Programımızın gerçekleşmesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan tüm ekip arkadaşlarıma ve öğrenme istekleriyle bize şevk veren programımızda yer alan öğrencilerimize teşekkür ederim.

Prof. Dr. Figen SEYMEN
Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı