MUHASEBE VE DENETİM YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

Muhasebe ve Denetim Yüksek Lisans programı uluslararası muhasebe standartları, küresel piyasa dinamikleri, işletmelerin hukuki çerçeve, denetim, vergi, finansal verilerin analizi, raporlama ve portföy yönetimi konularında donanımlı bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Program kapsamında alanında uzman ve sektörel deneyime sahip akademisyenlerden ileri finansal muhasebe, maliyet ve yönetim muhasebesi, finansal yönetim, yatırım analizi, iç denetim, veri analizi ve finansal raporlama teorik bilgi ve pratik uygulamaları içeren kapsamlı bir eğitim verilmektedir. Öğrencilere akademik araştırma yapma yetkinliği kazandırılırken, istedikleri alana yoğunlaşabilmeleri adına ilgi alanlarına göre geniş bir seçmeli ders havuzu sunulmaktadır.

Eğitim Yeri: Gayrettepe Yerleşkesi

Eğitim Saati: Hafta içi 19.00 – 22.00 saatleri arasında gerçekleşmektedir.

Eğitim Dili: Muhasebe ve Denetim Yüksek Lisans Programı Türkçe olarak sunulmaktadır.

Program: Muhasebe ve Denetim Yönetimi Yüksek Lisans Programının Tezli ve Tezsiz seçenekleri bulunmaktadır. Öğrenci, tezli programda 7 ders, 1 seminer dersi ve 1 tez çalışmasından sorumludur. Tezsiz (projeli) programda 10 ders ve 1 proje ödevinden sorumludur.

Başvuru için tıklayınız.